Welkom bij Wijnhandel Dikkers

Op 21 maart 1856 kregen de gebr. Stibbe een medaille toegekend voor hun likeuren op de wereldtentoonstelling in Parijs. Vanaf die tijd mochten zij tevens het Koninklijke Wapen voeren. In 1904 nam Albert Dikkers de zaak over van de Stibbe’s. Hij liet in 1912 het huidige pand bouwen in Hoogeveen. Eric Wiegel trad in 1996 toe tot het familieonderneming en met hem aan het hoofd heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Daarbij heeft met name de import van eigen wijnen een grote vlucht genomen. Als wijnhandel leveren we aan horecabedrijven en slijterijen. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering, vakkennis, servicegerichtheid en originaliteit.

Samenwerking met Lijfering Drankengroothandel

Eind 2015 werd het tijd voor een nieuwe stap: sterk autonoom groeien of gaan samenwerking. In 2016 is gekozen voor een samenwerking met Lijfering Drankengroothandel Sinds september 2016 verzorgt zij het logistieke- en administratieve traject van Wijnhandel Dikkers. Lijfering Drankengroothandel heeft door recente overnames vestigingen in Groningen en Amsterdam, waardoor de flexibiliteit is gekomen in de leveranties.

Ons wijnassortiment 

Binnen het wijnassortiment werken we naast de vele ‘bekende namen’ graag met onbekendere wijnen uit minder bekende gebieden. We hebben de laatste jaren veel aandacht gegeven aan bijvoorbeeld Roemenië, Slovenië en Nederland. Uiteraard mag een assortiment aan biologische wijnen niet ontbreken. Met een portefeuille van 450 eigen geïmporteerde wijnen kunnen we aan onze relaties een gevarieerd, attractief en herkenbaar profiel bieden. Wij adviseren u graag bij uw keuze!

Wijnteam

Ons wijnteam is net als ons wijnassortiment gevarieerd. Jarenlange ervaring worden gecombineerd met jonge dynamiek. We hebben korte lijnen onderling en hierdoor ook met onze relaties. In het team heeft iedereen elkaars specialisme nodig en versterken wij elkaar.

Meer dan wijnhandel en importeur

Als Wijnhandel Dikkers onderscheiden wij ons door onze:

  • persoonlijke benadering
  • vakkennis
  • servicegerichtheid
  • originaliteit
  • ruime keuze aan eigen importwijnen
  • kwaliteit en diversiteit

Wij ondersteunen u met wijntrainingen voor uw medewerkers, wijnkaarten en denken graag in concepten.

Wijnhandel Dikkers is lid van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Wijnhandelaren (KNVW).