Guffens aux Tourettes - Rouge enfin

Guffens aux Tourettes - Rouge enfin
Voeg toe aan Verlanglijst Merk: Guffens
Model: Guffens aux Tourettes - Rouge enfin
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: € 19,44

Guffens aux Tourettes -  Rouge enfin:

Vinificatie: De oogst en selectie van het fruit gebeurd volledig handmatig. Zachte kneuzing, volledige ontsteling en een trage vergisting en rijping op het allerbeste, niet 100% nieuwe hout.

Druiven: 60% Syrah, 20% Grenache & 20% Cabernet-Sauvignon.

Kleur: Somber zwart-rood; vrijwel opaque. Extreme kleurconcentratie.

Neus: Uitgesproken, karaktervolle expressie met een zoete houtinvloed zoals de allergrootste Spanjaarden, maar dan zonder dominantie. Verfijnde roostertonen in de stijl van de 2004 (zwarte vruchten, cassis, ceder- en sandelhout en Havanna tabak). Fascinerende combinatie van robuustheid en fijnheid.
 
Smaak: Versmolten, zoetrijpe aanzet en een satijnen, grote wijn-textuur. Vanaf het eerste mondcontact is er sprake van intens plezier, terwijl er toch sprake is van veel spanning en reliëf voor gevorderde liefhebbers. Krachtig gestructureerde materie met absoluut nobele tannines en een fascinerende finale.
 
Culinair: Ruim van tevoren decanteren is dringend aanbevolen! Zeer grote dinerwijn en wildwijn: combineren met het beste lamsvlees (kroon, rug, geroosterde koteletjes). Ook orgaanvlees moet ook een prachtige combinatie vormen.


 

Neem een kijkje bij ons binnen via onze digitale rondleiding. Klik hier om te beginnen.
Dikkers.nl - Alle rechten voorbehouden.
Webworks by: HvanBuul & Studio Enzo