Onze Wijnhuizen

U kunt bij ons kiezen uit meer dan 450 verschillende wijnen. Het grootste gedeelte importeren wij zelf. Daarnaast werken wij samen met een aantal andere kwaliteitsimporteurs. In ons assortiment zijn alle toonaangevende wijnlanden vertegenwoordigd. U vindt bij ons zowel de gevestigde namen als nieuwe ontdekkingen, bijvoorbeeld biologische wijnen, natuurwijnen en veganistische wijnen.

Onderscheidend vermogen

Het assortiment is zowel breed als diep, van uitstekende betaalbare wijnen tot aan zeer exclusieve wijnen. Voor mooie dessertwijnen, mousserende wijnen en champagnes bent u ook bij ons aan het juiste adres.

Wij adviseren u graag bij uw keuze!

Hieronder treft u een impressie aan van enkele van onze wijnhuizen.

Wijnhuis Di Sipio

Wijnhuis Lamberti is vernoemd naar een van de oude Veronese families. De 27 hectare wijngaard ligt op de oostelijke kust van het Gardameer. Het klimaat, in combinatie met een strenge selectie en een uitstekende oenologische expertise, resulteert in de productie van innovatieve wijnen zowel qua stijl als presentatie. In de kelders wordt de rode wijn gelagerd op Slavonisch en Frans eiken.

Wijnbedrijf Topf

Wijnbedrijf Topf zag al in 1751 het levenslicht. Het is een echt familiebedrijf: Hans Topf is alweer de vijfde generatie die aan het hoofd staat van het wijnhuis uit Strass. Al doet hij dat niet alleen, maar samen met zijn vrouw Magdalena en een nieuwe generatie wijnmakers: hun zoons Hans-Peter, Maximilian, Alexander en Julius.

Wijngoed Valle Andino

Het wijngoed van Valle Andino (Spaans voor Andes Vallei) is gelegen in het hart van de Maule-vallei op 260 km ten zuiden van de hoofdstad Santiago en ten oosten van de stad Talca. Het omvat 150 hectare aan kwaliteitswijngaarden die zijn ontstaan door de natuurlijke irrigatie, waardoor deze valleien bijzondere wijnen oplevert.