Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. Dit keer besteden wij aandacht aan Siciliaanse wijn van diverse wijnhuizen.

Een nieuw soort wijnbedrijf

In 2009 besluiten de Italiaanse Stefano Girelli, de Franse Philippe Marx en de Nederlandse Peter Kosten een geheel nieuw soort wijnbedrijf op te richten: The Wine People. De drie hebben jaren samengewerkt bij het Italiaanse wijnbedrijf Casa Girelli en uitgebreide ervaring opgedaan in meerdere aspecten van de internationale wijnhandel (productie, verkoop en marketing).

Succesformule

Het is hun visie om een unieke service aan de markt te bieden waarbij zij de behoeften van de klant centraal stellen. Hierbij ligt de focus op een drietal aspecten, namelijk:

  1. wijnen produceren die qua stijl aansluiten op de vraag in de markt
  2. gekoppeld aan een competitieve prijsstelling en
  3. een moderne verpakking.

Deze formule blijkt al snel een groot succes te zijn.

Meer wijnen van Sicilië

Sicilië Carlomagno
Carlomagno Grillo-Chardonnay wit
Carlomagno Nero D’Avola-Shiraz rood
Sicilië Fedele
Organic Bianco wit
Organic Rosso rood
Sicilië Indesio
Pinot Grigio Delle Venezie wit
Pinot Grigio Blush Venezia rosé/wit
Shiraz Terre Siciliane rood
Montepulciano D’Abruzzo rood

Uitgelichte wijnen

Uitgelichte wijnen

Carlomagno Terre Siciliane
Toegankelijk, makkelijk drinkbare smaakvolle wijnen. De druiven zijn afkomstig uit wijngaarden waar wordt gewerkt met een lage opbrengst per hectare.

Fedele Organic Terre Siciliane
De druiven worden geselecteerd uit de beste wijngaarden uit het Trapani-gebied. Daar werken ze middels het ‘spaliera’-systeem (opbinden) om zo de groei van de druiven optimaal te begeleiden.

Indesio Venezie / Siciliane
De Indesio wijnen zijn typerend voor hun afkomst. Uitgesproken in frisheid en balans. Vriendelijke wijnen uitstekend als aperitief of als begeleider van verschillende gerechten.

Ontdek zelf deze verrassende Siciliaanse wijnen voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *