Wijnhandel Dikkers staat voor wereldse wijnen. Wij importeren dan ook de lekkerste wijnen uit landen over de hele wereld. Graag laten wij u kennis maken met deze fantastische wijnhuizen. Vandaag stellen wij het Spaanse wijnhuis Senorio de Iniesta aan u voor.

Enorme groei in wijnboeren

Senorio de Iniesta is opgericht in 1944 door 34 leden. Door de jaren heen is het aantal leden gegroeid tot 1200. Samen zijn zij verantwoordelijk voor 7000 hectare grond waarop zij de beste wijnen verbouwen. De wijngaarden bevinden zich in de stad Iniesta in de provincie Cuenca, dicht bij de grens van Valencia. De gemiddelde hoogte van de wijngaarden is 700 meter. De traditie en diepgewortelde cultuur, beïnvloed door de Romeinen en de Arabieren hebben duizend jaar erfgoedervaring gegeven. De combinatie van deze rijke geschiedenis, het cadeau van de vruchtbare bodem en de inzet van moderne technologie stelt de wijnboeren in staat om uitstekende wijnen te produceren.


Assortiment

Syrah, Organic, Senirio de Iniesta rood
Tempranillo-Syrah, 70 Años rood

Ontdek deze bijzondere wijnen zelf

Bent u benieuwd naar de verrassende smaken van deze Spaanse wijnen? Ontdek de smaken nu zelf voor uw gasten. Het team van Wijnhandel Dikkers helpt u graag bij het maken van uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *