Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. Vandaag staat Bodega Padro uit het mooie Spanje centraal.

De wijnkelder

De kelder is in 1898 opgericht door de broers Joan en Daniel Padró Valldosera. De geschiedenis van Vins Padró is gedurende vijf generaties geschreven, waarin het werk en de toewijding van hun voorouders tot vandaag terug te zien zijn in de kwaliteit van de wijnen. Nu is het de nieuwe generatie die kennis toevoegt en dit toepast voor de beste resultaat van de wijn en de verzorging van de wijngaard

Rijke geschiedenis

Het geografische gebied waarin de wijngaarden van Bodega Padro zich bevinden behoort tot de oorsprong van Tarragona. Dit is de oudste herkenning van Catalonië. Al in de Romeinse tijd was dit gebied dé plek voor de export van wijnen.

Diverse druiven

Bodega Padro gebruikt de Macabeo, Muscat, Parellada en Xarello voor de creatie van de verse, zure, evenwichtige en fruitige witten wijnen. Voor de realisatie van rode wijn, voorzien van finesse en aromatische tinten, is de Merlot opgenomen in de wijngaard. Deze rode wijnen zijn geschikt voor veroudering in eikenvaten.

Assortiment

Bacanal crianza rood

Ontdek nu zelf

Ontdek zelf deze kwalitatieve Spaanse voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *