Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. Vandaag staat wijnhuis Château des Essyards uit het mooie Frankrijk centraal.

Internationaal benoemd

Château des Eyssards is een prachtig wijndomein met 48 hectare wijngaard gelegen ten zuidwesten van de stad Bergerac. Bergerac heeft altijd geleden onder de macht van Bordeaux, dat Bergerac beschouwde als een gevaarlijke concurrent. De machtige buur belemmerde de handel van Bergerac. Toch is het de laatste jaren als wijngebied in opkomst.

Château des Eyssards combineert een klassiek Frans label met een achterlabel in het Engels dat de wijnstijl beschrijft en suggesties geeft voor combinaties met voedsel.

Uitgelichte wijn

Cuvée Flavie (50cl) zoet
Edelzoete dessertwijn. Verkrijgt zijn geur en smaak door de pourriture nobele met een mooie volle smaak van honing en exotisch fruit.

 

Ontdek zelf deze verrassende Franse wijnen uit het zuidwesten van Bergerac voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *