Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Om u kennis te laten maken met deze wijnhuizen, stellen wij hen graag aan u voor. Dit keer staan de Siciliaanse wijnhuizen in de spotlight.

Nieuw soort wijnbedrijf

In 2009 besluiten de Italiaanse Stefano Girelli, de Franse Philippe Marx en de Nederlandse Peter Kosten een geheel nieuw soort wijnbedrijf op te richten: The Wine People. De drie hebben jaren samengewerkt bij het Italiaanse wijnbedrijf Casa Girelli en uitgebreide ervaring opgedaan in meerdere aspecten van de internationale wijnhandel (productie, verkoop en marketing).

Succesformule

Het is hun visie om een unieke service aan de markt te bieden waarbij zij de behoeften van de klant centraal stellen. Hierbij ligt de focus op een drietal aspecten, namelijk:

  1. wijnen produceren die qua stijl aansluiten op de vraag in de markt
  2. gekoppeld aan een competitieve prijsstelling en
  3. een moderne verpakking.

Deze formule blijkt al snel een groot succes te zijn.

Siciliaanse wijnhuizen

Uit verschillende regio’s van Italië (Sicilië, Toscane, Veneto) worden druiven ingekocht die vervolgens worden gevinifieerd door hun eigen wijnmakers.

Meer wijnen van Sicilië

Sicilië Carlomagno
Carlomagno Grillo-Chardonnay wit
Carlomagno Nero D’Avola-Shiraz rood

Sicilië Fedele
Organic Bianco wit
Organic Rosso rood

Sicilië Indesio
Pinot Grigio Delle Venezie wit
Pinot Grigio Blush Venezia rosé/wit
Shiraz Terre Siciliane rood

Ontdek zelf deze verrassende Franse wijnen voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *