Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. In dit blog stellen we graag het Amerikaanse wijnhuis 770 Miles aan u voor.

Uiteenlopende microklimaat

De wijngaarden van 770 Miles zijn te vinden in Californië. Er is sprake van een ideaal klimaat en veel landschappen met uiteenlopende microklimaten. Het klimaat varieert van subtropisch tot maritiem. In het enorme landbouwgebied doen allerlei gewassen het goed, waarvan de druif er slechts één is. Een van de droogste en laagste plekken op aarde is Death Valley. Tegelijkertijd heeft Californië hoge bergtoppen met eeuwige sneeuw, zoals Mount Whitney.

 

 

De Central Valley is het belangrijkste landbouwgebied. Deze vruchtbare vallei beslaat een groot deel van Midden- Californië en ligt in de beschutting van bergketens in het oosten en westen. De rivieren zorgen hier voor voldoende water. Er komen vooral bulkwijnen vandaan.

Uitgelichte wijn

770 Miles California Chardonnay

Frisse stijl Chardonnay met fruitige aroma’s van limoen en appel.

Assortiment 770 Miles

770 Miles California Chardonnay wit
770 Miles California Zinfandel rood

Ontdek zelf deze fruitige Amerikaanse wijnen voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *