Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. In dit blog stellen we graag het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Afrikaanse Plesier aan u voor.

Druiven uit de Westkaap

De druiven van Afrikaanse Plesier groeien in de regio West-Kaap in Zuid-Afrika en groeien hier in een prachtige omgeving met veel bergen en bossen. De West-Kaap heeft een zonnig mediterraans klimaat. Dit komt doordat het gebied dicht bij de Atlantische en Indische Oceaan is gelegen. Dit zorgt voor wijnen met aroma’s van tropisch fruit zoals banaan en meloen. De wijnen zijn in balans, droog met een klein zoetje en dankzij de tropische toevoegen erg smakelijk en fris.

Uitgelichte wijn

Afrikaanse Plesier Cape Rosé

Lichtvoetige rosé wijn met verfijnde aroma’s van rode bessen en een frisse afdronk. Perfect als aperitief of in combinatie met lichte gerechten.

Assortiment Afrikaanse Plesier

Afrikaanse Plesier Cape White wit
Afrikaanse Plesier Cape Rosé
Afrikaanse Plesier Cape Red rood
Afrikaanse Plesier Reserve Sauvignon Blanc wit
Afrikaanse Plesier Reserve Pinotage rood

Ontdek zelf deze Zuid-Afrikaanse wijnen voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij het maken van uw keuze. Neem vandaag nog  contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *