Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. In dit blog stellen we graag het Spaanse wijnhuis Bodegas Obalo aan u voor.

Een jong wijnhuis

Bodegas Obalo is een relatief jong wijnhuis, maar heeft in de loop der jaren een stevige reputatie opgebouwd. De Bodega ligt direct aan de rand van La Rioja Alta, in Abalos. Dit stadje ligt in de schaduw van het Canarische gebergte, waar het wordt beschermd tegen de Atlantische winden en noordelijke koudefronten. Dat het wijnhuis nog niet zo lang bestaat, is te zien aan de moderne architectuur van de Bodega en wordt tegelijkertijd verraden door de innovatieve technieken waarmee bij Bodegas Obalo gewerkt wordt. Dat sluit niet uit dat het wijnmaken op een traditionele manier gebeurt.

Uitgelichte wijn

Matulan, Crianza

Diep robijnrode kleur. Veel aroma’s, waarbij rood fruit de hoofdrol speelt. In de smaak een aangename explosie, maar wel fris in de mond. Een fruitige afdronk, in balans met kruiden en vanille- tonen.

Assortiment Bodega Obalo

Matulan, Crianza rood
Obalo Roble rood
Obalo Crianza rood
Obalo Reserva rood

Ontdek zelf deze levendige Spaanse wijnen voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij het maken van uw keuze. Neem vandaag nog  contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *