Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. Vandaag staat wijnhuis Castel Barry uit het mooie Frankrijk centraal.

Ambachtelijke wijngaard

In het zuiden van Frankrijk, halverwege de ruïnes van het fort ‘Castellas’ uit de elfde eeuw en de St. Martin Kapel, vindt u de ambachtelijke wijngaard ‘Castel Barry’. Castel Barry is gevestigd op het Montpeyrouxerfgoed en produceert grote wijnen van een uitzonderlijke streek. Castel Barry is de symbiose van de identiteit van een mooi dorp. De wijnmakerij is een symbool van grote waarden, solidariteit en democratie.

Montpeyroux

Montpeyroux is een klein dorpje in het zuiden van Frankrijk, gelegen in Hérault in de buurt van Montpellier, Saint-Guilhem le Desert en Navacelles prestigieuze geclassificeerde sites. Montpeyroux biedt bezoekers de ontdekking van een erfgoed en culturele en sportieve activiteiten. Wijngaarden en olijfbomen wisselen zich af met prachtige wandelroutes en maken dit landschap tot een mooie, picturale decoratie.

Castel Barry

De kwaliteitmix

Castel Barry is gebaseerd op de belangrijkste pijlers waar kwaliteit, traditie, moderniteit en respect de ideale mix vormen. Naast het maken van bijzondere wijnen, kent de coöperatie van Montpeyroux een andere sfeer, in perfecte harmonie met zijn tijd.

Op reis door het erfgoed van Montpeyroux

De eigenaren van Castel Barry nodigen u graag uit voor een wandeling door het prachtige gebied van Montpeyroux, op zoek naar de schatten en de geheimen van het erfgoed. Laat u verrassen door de architectuur, monumenten, landschappen, mensen en hun transacties.

Assortiment Castel Barry

Frankrijk Rosé Solval rosé
Frankrijk Rosé Solval (150cl) rosé
Frankrijk Rosé Solval (300cl) rosé
Frankrijk Rosé Des Plages rosé
Frankrijk Rosé Des Plages (150cl) rosé
Montepulciano D’Abruzzo rood

Ontdek zelf deze verrassende Franse wijnen uit Montpeyroux voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *