Wijnhandel Dikkers staat voor Wereldse wijnen. Wij importeren onze wijnen dan ook wereldwijd en stellen deze wijnhuizen graag aan u voor, zodat u écht voelt wat deze wijnen zo bijzonder maakt. Vandaag stellen we het Spaanse wijnhuis Marques de Castilla aan u voor.

Het grootste wijngebied van Spanje

Mancha, het grootste wijngebied van Spanje is een wijnstreek met belangrijke contrasten in kwaliteit en productie. Hier vind je de grootste wijnbedrijven van Spanje die op bijna industriële manier wijn produceren. De kwaliteit varieert er vaak van zeer eenvoudig tot een kleine voldoende. Excellente kwaliteit moet je voornamelijk bij kleinere ondernemingen zoeken. Marques de Castilla is zo’n klein wijndomein, dat opereert onder de vleugels van Cristo De La Vega, waar van eigen wijngaarden prachtige wijnen komen.

Assortiment

Marques de Castilla white Airen wit
Marques de Castilla Chardonnay wit
Marques de Castilla Tempranillo -Syrah-Merlot rood
Marques de Castilla Garnacha Tempranillo Rosado rosé
Marques de Castilla Barrica Merlot rood
Marques de Castilla Crianza Tempranilo rood
Marques de Castilla Reserva Tempranillo / Cabernet Sauvignon rood

Uitgelichte wijn

Marques de Castilla Crianza Tempranillo rood

De Crianza is één van de beste wijnen van dit relatief kleine wijndomein. Alleen de allerbeste Tempranillo-druiven worden voor de Crianza gebruikt en na de gisting rijpt de wijn ongeveer 6 maanden op kleine eikenhouten fusten. Vervolgens rijpt de wijn nog een jaar op fles.

Ontdek deze smaken nu zelf

Bent u benieuwd naar de verrassende smaken die dit wijnhuis te bieden heeft en wilt u uw gasten écht verwennen met een heerlijke wijn? Ontdek deze smaken dan nu zelf! Het team van Wijnhandel Dikkers helpt u graag bij het maken van uw keuze. Neem vandaag nog contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *