Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. In dit blog staat het Spaanse wijnhuis Puro Esmeralda centraal.

Biologische wijnteelt

Puro Esmeralda heeft als doel om samen met zijn gepassioneerde wijnboeren duurzame wijnen uit een uitgebalanceerd ecosysteem in de wijngaarden te creëren. Tussen de wijnranken groeien bloemen en kruiden, vliegen lieveheersbeestjes en zoemende bijen. De biologische wijnboer geeft de natuur graag de ruimte. Het levert gezonde wijnranken op die diep wortelen en het beste uit de bodem halen

Uitgelichte wijn

Puro Esmeralda White wit

De wijn is gemaakt op basis van de Airén-druif. Dit is de meest voorkomende druif in de Spaanse regio La Mancha. Hoewel de druif voornamelijk werd gebruikt voor de Brandy-productie, wordt deze tegenwoordig geassembleerd met de Sauvignon Blanc. Samen vormt dit een heerlijke en fruitige wijn met een lichtgele kleur.

Assortiment Puro Esmeralda

Puro Esmeralda White wit
Puro Esmeralda Rose rosé
Puro Esmeralda Red rood

Ontdek zelf deze biologische Spaanse wijnen voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij het maken van uw keuze. Neem vandaag nog  contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *