Wijnhandel Dikkers importeert al jaren wijn uit allerlei landen. Daarom brengen we graag een wijnhuis in beeld, waarvan we de wijn importeren. In dit blog komt het Spaanse wijnhuis Vina Adela aan bod.

Gespecialiseerd in Riojawijnen

In november 1956 sloeg een groep telers de handen ineen en creëerde samen wijnhuis Viñedos de Aldeanueva. Het wijnhuis ligt in het hart van de bekende streek Rioja. Dit maakt dat het wijnhuis is gespecialiseerd in het maken van de lekkerste Rioja-wijnen.  Ze beschikken over een gespecialiseerd team van ‘Agricultural Engineers’, dat toezicht houdt op de wijngaarden van de afzonderlijke leden. De engineers beschikken over de ervaring van meer dan drie generaties van telers en zijn op de hoogte van de nieuwe technieken in de wijnbouw.

Uitgelichte wijn

Viña Adela Tinto

Gemaakt van tempranillo en garnacha. Het is een eenvoudige, doch smakelijke rode wijn. Hij is sappig, smakelijk en zacht en bezit veel fruit met een klein zoetje na. Het geheim van deze wijn schuilt in het toevoegen van 10% Crianza-wijn die normaal bestemd is voor de D.O. Rioja. Dat kleine beetje maakt het grote verschil.

Assortiment Viña Adela

Viña Adela Blanco wit
Viña Adela Rosado rosé
Viña Adela Tinto rood
Rioja Los Senores
Los Senores Blanco wit
Los Senores Rosado rosé
Los Senores Tinto rood

Ontdek zelf deze Spaanse Rioja-wijnen wijnen voor uw gasten. Het team van wijnhandel Dikkers helpt u graag bij het maken van uw keuze. Neem vandaag nog  contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *