Wijnhandel Dikkers

Rigaweg 5
9723 TE Groningen
info@wijnhandeldikkers.nl

0507114011
d

Over Dikkers

Welkom bij
Wijnhandel Dikkers

Op 21 maart 1856 kregen de gebr. Stibbe een medaille toegekend voor hun likeuren op de wereldtentoonstelling in Parijs. Vanaf die tijd mochten zij tevens het Koninklijke Wapen voeren. In 1904 nam Albert Dikkers de zaak over van de Stibbe’s. Hij liet in 1912 het huidige pand bouwen in Hoogeveen. Eric Wiegel trad in 1996 toe tot het familieonderneming en met hem aan het hoofd heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt. Daarbij heeft met name de import van eigen wijnen een grote vlucht genomen. Als wijnhandel leveren we aan horecabedrijven en slijterijen. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn persoonlijke benadering, vakkennis, servicegerichtheid en originaliteit.

Samenwerking met
Lijfering Drankengroothandel

Eind 2015 werd het tijd voor een nieuwe stap: sterk autonoom groeien of gaan samenwerken. In 2016 is gekozen voor een samenwerking met Lijfering Drankengroothandel. Sinds september 2016 verzorgt zij het logistieke- en administratieve traject van Wijnhandel Dikkers. Lijfering Drankengroothandel heeft door recente overnames vestigingen in Groningen en Zaandam, waardoor de flexibiliteit is gekomen in de leveranties.

Ons wijnassortiment

Binnen het wijnassortiment werken we naast de vele ‘bekende namen’ graag met onbekendere wijnen uit minder bekende gebieden. We hebben de laatste jaren veel aandacht gegeven aan bijvoorbeeld Roemenië, Slovenië en Nederland. Uiteraard mag een assortiment aan biologische wijnen niet ontbreken. Met een portefeuille van 450 eigen geïmporteerde wijnen kunnen we aan onze relaties een gevarieerd, attractief en herkenbaar profiel bieden. Wij adviseren u graag bij uw keuze!